Våre kokker er alltid på jakt etter nye måter å servere klassisk husmannskost på. Har du for eksempel forsøkt vår fantastiske softis med nyrørt tyttebærsyltetøy?
Vi lager det aller meste av maten vår selv og henter så mye som mulig av våre råvarer fra lokale leverandører i regionen. Vi får blant annet lammekjøtt fra Hamnvåg Lam i Malangen, fetaost fra Bomstad Gård i Nordkjosbotn, og mandelpotet og boknatorsk fra Kåre Frydenlund i Storfjord.
Kafeen åpnet dørene for første gang 4. Juli 1948, etter at Gudrun “Guri” Lydersen hadde overtatt eiendommen. I dag er Vollan Gjestestue drevet av 3. generasjon Lydersen i samme koselige stil og i “Guri” sin ånd.
Siden vi leverer “heimelaga” husmannskost tilpasser vi menyen etter sesong. Du vil derfor kunne finne noe nytt og spennende på menyen vår med jevne mellomrom.
Ta turen innom kafeen vår for ekte “heimelaga” mat neste gang du vil ha noe ekstra godt.