KOMPONER DITT EGET SELSKAP
Velg og vrak retter for koldtbord, varmretter og dessert

Hvis du skal ha et selskap, møte eller arrangement så kan vi lage og klargjøre koldtbord, varmmat og dessert for deg. Send inn prisforespørsel så tar vi kontakt med deg så snart som mulig.

På Vollan har vi kapasitet til å levere alt fra mindre koldtbord til 10 personer, til større selskapsmenyer for inntil 200 personer. Velg om du vil få maten levert eller hente den selv på Vollan/Nordkjosbotn.

Se gjennom vår meny og ta gjerne kontakt med oss hvis det er noe du lurer på!

Komponer ditt eget selskap

Dette skjemaet gir grunnlag til prisforespørsel for koldtbord/selskap, og bestillinger må blir manuelt bekreftet av vårt kjøkken.

Vollan Gjestestue strekker seg for å kunne levere til dine spesifikasjoner, men kan ikke garantere for at din ordre kan bli produsert eller levert i tidsperioden spesifisert i bestillingsskjemaet, mtp. produksjons- og leveringskapasitet. Derfor er det lurt å være tidlig ute med bestilling, spesielt i høysesonger.

Komponer ditt eget selskap er bare tilgjengelig som for henting og levering – det vil si at det ikke gir grunnlag til å holde selskap ved Vollan Gjestestue.

Dette skjemaet gir grunnlag til prisforespørsel, og bestillinger må blir manuelt bekreftet av vårt kjøkken.

Vollan Gjestestue strekker seg for å kunne levere til dine spesifikasjoner, men må ta hensyn til produksjons- og leveringskapasitet, spesielt i høysesonger.

Komponer ditt eget selskap er bare tilgjengelig som for henting og levering – det vil si at det ikke gir grunnlag til å holde selskap ved Vollan Gjestestue.

Derfor må også alle bestillinger bli bekreftet manuelt.

Vi anbefaler derfor å være tidlig ute med din bestilling

Vollan Gjestestue kan ikke garantere for at din ordre kan bli produsert eller levert i tidsperioden spesifisert i bestillingsskjemaet, mtp. produksjons- og leveringskapasitet, spesielt i høysesonger.

Alle bestillinger blir bekreftet manuelt og eventuelle 

Vi må ta forbehold at vi har produksjons- og leveringskapasitet og derfor må alle bestillinger bekreftes av oss, spesielt i høysesonger.

HOS OSS KAN DU ARRANGERE

Jubileum

Ingenting skal overlates til tilfeldighetene når du inviterer til fest.

Verdens beste, kake. foto.

Bryllup

På den viktigste dagen i livet skal ingenting overlates til tilfeldighetene.

Konfirmasjon

På den store dagen fortjener konfirmanten en uforglemmelig feiring.

Dåp

Våre trivelige lokaler og gjestfrie atmosfære gjør Vollan Gjestestue perfekt for barnedåp.

Minnestund

Tradisjonsrike Vollan Gjestestue er et verdig sted å ta farvel med noen som du er glad i.