Kafé
Vi lager 95% av all maten vår selv og henter så mye som mulig av våre råvarer fra lokale leverandører i regionen.
Hybrid møte har blitt et mer kjent utrykk det siste året. Nettbaserte videokonferanser har blitt vår nye hverdag, og nå har vi på Vollan Gjestestue tilpasset oss til fremtidens behov. Med helt nytt og moderne utstyr har det aldri vært enklere å koble seg opp, om det skal være videokonferanse eller kurs med fysisk tilstedeværelse. Vi tilbyr møterom i forskjellige størrelser etter behov, nydelig heimelaga mat og flotte hotellrom.
Guristua er et lite og intimt møterom som ligger rett ved kafeen. Stua har fått seg ei oppfriskning i 2023, men har fått beholde sin tradisjonelle tømmerstil med en moderne twist. Stua er utstyr med skjermoppkobling og passer perfekt for et mindre møte.
Guristua er oppkalt etter Gudrun “Guri” Lydersen som startet Gjestestua for 75 år siden.
Kapasitet: 8 pers.
Torilstua er et lunt og sjarmerende møterom som ligger rett ved kafeen. Stua er innredet i en tradisjonell, men moderne stil med stort møtebord og stor TV.
Kapasitet: 14 pers.
Håvardstua er vårt nyeste og mest moderne møterom. Stua er lys og fin med utsikt over Nordkjoselva. Håvardstua har prosjektør, lyd og mulighet for flere typer oppsett (hestesko, klasserom, gruppeoppsett, kinooppsett). Rett utenfor stua er det et lite kjøkken hvor det kan dekkes til servering.
Skole
30 stk
Kino
50 stk
Hestesko
24 stk
Styre
20 stk
Loftstua er vårt største møterom og ligger i 2. etasje. Stua har en koselig stil med skråtak, utsikt over Nordkjosbotn og veranda. Loftstua har prosjektør, lyd og mulighet for flere typer oppsett (hestesko, klasserom, gruppeoppsett, kinooppsett). Rett utenfor stua er det et lite kjøkken hvor det kan dekkes til servering, en liten kaffekrok, og kafeen vår er rett ned i 1. etasje.
Skole
100 stk
Kino
150 stk
Hestesko
60 stk
Styre
40 stk
Hvis dere ønsker en middag under oppholdet, må dere gjerne se gjennom vår rikholdige meny med heimelaga mat for å finne det som passer dere.
2 retters konferansemeny, hovedrett og dessert.
Vår kreative kjøkkensjef skreddersyr en 3-retters Smak av Balsfjord meny laget med ferske råvarer hentet fra regionen.
Vi lager 95% av all maten vår selv og henter så mye som mulig av våre råvarer fra lokale leverandører i regionen.
På Vollan Gjestestue garanterer vi “heimelaga” husmannskost i en koselig atmosfære. Hos oss har det vært servert hjemmelaget mat basert på lokale råvarer helt siden 1948, når Gudrun “Guri” Lydersen overtok eiendommen og startet med kafédrift.
På Vollan Gjestestue har du muligheten til å bo slik du vil. Vi kan tilby deg flere ulike romtyper, heimelaga mat, stor og gratis parkering, god service, lobbybar, selskapslokale og møterom for å nevne noe.
Det er viktig å feire både store og små anledninger, og være sammen med de personene som du er glad i. På Vollan Gjestestue kan vi tilby deg et skreddersydd, varmt og koselig selskap for alle anledninger.