Heimelaga pålegg som lammerull, spekemat, varmrøkt laks, kval og sjølsagt husets salater og dressinger i flere varianter. Nystekte brød til glutenelskerne.
Et smakfullt utvalg av heimelaga desserter.
Dagens suppe. Som varmretter er basis ovnsbakt laksefilet og finnebiff med godt tilbehør. Vi er fleksibel for ønsker.
En klassiker som vel ikke trenger mer beskrivelse.
Om du ikke blir mett etter forrett, denne og desserten, påtar vi oss ikke ansvaret for det. Serveres med rotgrønnsaker, urtesaus og potetpure.
Håndpillede lyngenreker gratinert med chili/sitron smør.
Fra tørrfesk tel sjokolade e go skuring. Toppes med bringebærcoulis. Eller direkte oversatt er det no rødsaus. Navnet skjemmer ingen.
Tørrfesk fra Halvor’s på Kvaløya. Serveres med rotgrønnsakstuing, bacon og mandelpotet fra Storfjord Potet.
Vi skulle nå helst hatt en godt nordnorsk navn på denne, men det viktigste er nå at det er knakende godt. Toppes med multepuré.
Råvarer fra Hjerttind Rein hvor vi varmrøyker på vår egen måte. Serveres med kremet skogsopp, grønnsaker, jægersjy og ovnsbakte mandelpoteter fra Storfjord.
- 1
- 2