Tradisjonell rett laget av klippfisk. Serveres med brød og smør
En god blanding av grønnsaker og bønner i en mild tomatsaus. Serveres med brød og smør .
Stekte grønnsaker med husets tomatolje, serveres på en seng av tagliatelle.
Fløtegratinert, potetbåter eller kokt potet.
Godt modnet ytrefilet serveres med stekte grønnsaker, grilltomat, peppersaus og fløtegratinerte poteter.
Ukategorisert
OKSESMÅSTEK
Benfritt oksekjøtt fra høyrygg og bryst brunes godt i smør. Stekes i ovn til god mørhet oppnås. Trekkes ferdig i kraftig brunsaus. Serveres med kålstuing, gulrot og kokt potet. Nyrørt tyttebær er en selvfølge.
Lammeskank marineres, langtidsstekes i ovn før den trekkes mør i en smakfull urtesaus. Serveres med potetpurè og grønnsaker.
Serveres med spekesild, rødbeterkrem, løk, rødbeter og
mandelpotet fra Storfjord.
- 1
- 2