Våre Velg og Vrak koldtbord passer for deg som ønsker å sette sammen retter til ditt eget koldtbord.
Hvis du skal ha et selskap, møte eller arrangement så kan vi lage og klargjøre koldtbord, varmmat og dessert for deg. Send inn en forespørsel så tar vi kontakt med deg så snart som mulig.
På Vollan har vi kapasitet til å levere alt fra mindre koldtbord til 10 personer, til større selskapsmenyer for inntil 200 personer. Velg om du vil få maten levert eller hente den selv på Vollan / Nordkjosbotn.
Se gjennom vår meny og ta gjerne kontakt med oss hvis det er noe du lurer på!
VELG OG VRAK KOLDTBORD
Med våre velg og vrak koldtbord kan du selv sette sammen hvilke retter du ønsker å ha i ditt selskap.
Velg og vrak 3 + 3 + 3 261,- per pers Velg og vrak 4 + 4 + 4 287,- per pers Velg og vrak 5 + 5 + 5 313,- per pers Velg og vrak 6 + 6 + 6 339,- per pers Velg og vrak 7 + 7 + 7 357,- per pers
Antall : kjøttrett + fiskerett + salater
VELG KJØTTRETTER
Roastbeef m/remulade og løk (E, M, Spor av F)
Kokt skinke
Spekeskinke m/rømme (M)
Spekepølse (SUL)
Basturøkt lammestek
Svinesteik med svisker
Svinebogrull
Hjemmelaga lammerull
Varmrøkt kval m/rødløkkompott
Kyllinglår (SEL)
Fenalår m/ rømme (M)
VELG FISKERETTER
Røkt laks (F)
Varmrøkt røyefilet m/urterømme og limesirup (F,M)
Lakserullade (F,M)
Gravet uer (F)
Ovnsbakt honning– og pepperlaks m/sitronmajones (F, L, E, M)
Sildeanretning (F, M)
Gravlaks m/sennepssaus (F, SEN, E)
Røkt blåkveita (F)
VELG SALATER
Potetsalat (E,M,SEN)
Italiensk salat (E, M)
Eggsalat (E, M)
Kokt egg m/rogn (E, F)
Blandet grønnsalat
Eggerøre (E, M – laktosefri)
Druesalat (E, M)
Waldorfsalat (E, M, SEL, Nøtter: Valnøtt)
Tomat & fetaostsalat m/løk (M)
Middelhavs bønnesalat
VARMRETTER TIL KOLDTBORD
Dersom dere i tillegg til koldtbordet ønsker en eller flere varmretter, så kan vi også tilby dette. Varmrettene kan leveres kaldt i kokeposer, de varmes da opp av dere selv i vannbad før servering. Kylling /Karbonade varmes i stekeovn. Det er også mulig å hente maten varm, dere får låne varmecontainere hos oss.
Vi kan tilby disse varmrettene som tillegg til ditt koldtbord:
Kremet fiskesuppe (F, SKA, M = laktosefri)
Bacalao (F)
Lapskaus
Svinekjøttgryte med ris (spor av fisk)
Biffgryte med ris (G, M, Spor av SEL)
Kyllinglår med ris (SEL)
Karbonade med løk (E)
Shepards pai vegansk
Finnebiff med potetmos og grønnsaker (M, G, SEL)
BESTILLE CATERING
Ønsker du at vi skal kontakte deg ang. din catering ordre?
Vi hjelper deg gjerne med organisering og tilpassing.
Vi hjelper deg gjerne, fyll ut skjemaet under eller du kan også kontakte oss på telefon + 47 777 22 300 eller på e-post: post@vollangjestestue.no
Eller fyll ut skjemaet under så kontakter vi deg og gir deg et tilbud innen 24 timer. (48 timer om det er helg)
SEND INN FORESPØRSEL
Dette skjemaet gir grunnlag for en forespørsel for koldtbord/selskap, og bestillinger må bli bekreftet av vårt kjøkken.
Vollan Gjestestue strekker seg for å kunne levere til dine spesifikasjoner, men kan ikke garantere for at din ordre kan bli produsert eller levert i tidsperioden spesifisert i bestillingsskjemaet, mtp. produksjons- og leveringskapasitet. Derfor er det lurt å være tidlig ute med bestilling, spesielt i høysesonger.
Komponer ditt eget selskap er bare tilgjengelig som for catering.
Etter innsending av skjema vil vi kontakte deg innen 24-48 timer, enten via e-post eller telefon.
Ta gjerne kontakt med oss på telefon eller e-post om du savner tilbakemelding fra oss.