KAKER
Heimelga kaker til ditt arrangement

GODE HEIMELAGA KAKER

Hva er vel ikke bedre enn kake etter et fantastisk måltid?
Nedenfor har vi et nydelig godt utvalg kaker som passer til en hver anledning. Kakene kommer i både runde- og rektangulære former.

Om har du ønsker når det gjelder pynt, smak, osv. eller om du har et annet kakeønske, så er det bare å ta kontakt med oss.

RUNDE KAKER 24 CM

Generelt sier vi at en kake på 24 cm gir cirka 12 – 16 kakestykker. 
Vi anbefaler å beregne 1,5 kakestykke til hver.
Beregn noe mer dersom det kun skal serveres kake.

BLØTKAKE

En god heimelaga tradisjonsrik bløtkake hører med til de fleste festligheter. 

ALLERGENER: Gluten, melk, egg 

MARSIPANKAKE

En klassisk marsipankake passer til de fleste anledninger. 

ALLERGENER: Gluten, melk, egg , mandler

FIRKLØVERKAKE

En deilig og populær kake, fylt med vaniljekrem og toppes med glasur laget på firkløversjokolade. 

ALLERGENER: Gluten, melk, soya, hasselnøtter, egg

SJOKOLADEKAKE

Dette er en tradisjonsrik sjokoladekake.

ALLERGENER: EGG

SUKSESSTERTE

OSTEKAKE

Suksessterte eller suksesskake som den også blir kalt. Nydelig gul krem på toppen av en deilig mandelbunn.

ALLERGENER: Melk , Egg

Deilig og frisk ostekake. lages gluten og lakosefri. Et smaksrikt allergivennlig alternativ. 

ALLERGENER: 

STORE KAKER

Våre store rektangulære kaker 30×50 cm gir ca 40-50 kakestykker. 
Vi anbefaler å beregne 1,5 kakestykker til hver. Beregn noe mer dersom det kun skal serveres kake. 

PAVLOVA

VERDENS BESTE

Pavlova er en lett maregnsbasert kake som er lett, sprø og smelter i munnen. Fylt med krem og bær på toppen. 

ALLERGENER: Melk, egg 

Verdens beste eller Kvæfjordkake som den også kalles, er blitt kåret til å være Norges nasjonalkake. Den er ofte å finne på et typisk kakebord om det enten er til Dåp, konfirmasjon, jubileum eller bryllup. Kaken består i sprø marengs, fylt med vaniljekrem og bløtpisket krem . 

ALLERGENER: Gluten, egg, melk og mandler 

MARSIPANKAKE

En klassisk marsipankake passer de fleste anledninger. 


ALLERGENER: Gluten, egg, melk og mandler