Hva er vel ikke bedre enn kake etter et fantastisk måltid? Nedenfor har vi et nydelig godt utvalg kaker som passer til en hver anledning. Kakene kommer i både runde- og rektangulære former.
Om har du ønsker når det gjelder pynt, smak, osv. eller om du har et annet kakeønske, så er det bare å ta kontakt med oss.
RUNDE KAKER 24 CM
Generelt sier vi at en kake på 24 cm gir cirka 12 – 16 kakestykker. Vi anbefaler å beregne 1,5 kakestykke til hver. Beregn noe mer dersom det kun skal serveres kake.
BLØTKAKE
En god heimelaga tradisjonsrik bløtkake hører med til de fleste festligheter.
ALLERGENER: Gluten, melk, egg
MARSIPANKAKE
En klassisk marsipankake passer til de fleste anledninger.
ALLERGENER: Gluten, melk, egg , mandler
FIRKLØVERKAKE
En deilig og populær kake, fylt med vaniljekrem og toppes med glasur laget på firkløversjokolade.
ALLERGENER: Gluten, melk, soya, hasselnøtter, egg
SJOKOLADEKAKE
Dette er en tradisjonsrik sjokoladekake.
ALLERGENER: EGG
SUKSESSTERTE
OSTEKAKE
Suksessterte eller suksesskake som den også blir kalt. Nydelig gul krem på toppen av en deilig mandelbunn.
ALLERGENER: Melk , Egg
Deilig og frisk ostekake. lages gluten og lakosefri. Et smaksrikt allergivennlig alternativ.
ALLERGENER:
STORE KAKER
Våre store rektangulære kaker 30×50 cm gir ca 40-50 kakestykker. Vi anbefaler å beregne 1,5 kakestykker til hver. Beregn noe mer dersom det kun skal serveres kake.
PAVLOVA
VERDENS BESTE
Pavlova er en lett maregnsbasert kake som er lett, sprø og smelter i munnen. Fylt med krem og bær på toppen.
ALLERGENER: Melk, egg
Verdens beste eller Kvæfjordkake som den også kalles, er blitt kåret til å være Norges nasjonalkake. Den er ofte å finne på et typisk kakebord om det enten er til Dåp, konfirmasjon, jubileum eller bryllup. Kaken består i sprø marengs, fylt med vaniljekrem og bløtpisket krem .
ALLERGENER: Gluten, egg, melk og mandler
MARSIPANKAKE
En klassisk marsipankake passer de fleste anledninger.