KURS & MØTER

Våre møtelokaler har sjel og rommer det du har behov for av møtefasiliteter. Gratis parkering og trådløst nett er selvfølgelig inkludert. På Vollan Gjestestue er det enkelt å møtes for effektive møter i en hyggelig atmosfære.

Vi har 4 møterom for opp til 130 deltagere. Om det er et lite eller stort møte, 2 dagers konferanse eller kurs, så kan vi hjelpe deg. Alle våre møterom er utstyrt med nødvendige tekniske hjelpemidler. De har sjel og en varm og lys atmosfære.

For dagskonferanser tilbyr vi et bredt og smakfullt utvalg av mat. Hvis dere ønsker en konferanse med overnatting så kan vi skreddersy et opplegg etter deres ønsker. Vi hjelper deg gjerne å planlegge et hyggelig eller annerledes opphold, og sørger for at dere blir tatt godt vare på under oppholdet.

KURS

Alle våre møterom er utstyrt med nødvendige tekniske hjelpemidler.

MØTEROM

Vi tilbyr 4 møterom for opp til 100 deltagere.

KONFERANSE

For konferanser tilbyr vi et bredt og smakfullt utvalg av mat og overnattingsmuligheter.

LES MER OM

hjemmelaget finnbiff. foto.

Kafé

Vi lager 95% av all maten vår selv og henter så mye som mulig av våre råvarer fra lokale leverandører i regionen.

bakt potet med tilbehør dekket på et bord. foto.

Mat og drikke

På Vollan Gjestestue garanterer vi “heimelaga” husmannskost i en koselig atmosfære. Hos oss har det vært servert hjemmelaget mat basert på lokale råvarer helt siden 1948, når Gudrun “Guri” Lydersen overtok eiendommen og startet med kafédrift.

stort rom med dobbeltseng. foto.

Hotell

På Vollan Gjestestue har du muligheten til å bo slik du vil. Vi kan tilby deg flere ulike romtyper, heimelaga mat, stor og gratis parkering, god service, lobbybar, selskapslokale og møterom for å nevne noe.

pyntede bord. foto.

Selskap

Det er viktig å feire både store og små anledninger, og være sammen med de personene som du er glad i. På Vollan Gjestestue kan vi tilby deg et skreddersydd, varmt og koselig selskap for alle anledninger.