MØTE & KONFERANSE

Våre møtelokaler har sjel og rommer det du har behov for av møtefasiliteter. Gratis parkering og trådløst nett er selvfølgelig inkludert. På Vollan Gjestestue er det enkelt å møtes for effektive møter i en hyggelig atmosfære.

Vi har 4 møterom for opp til 130 deltagere. Om det er et lite eller stort møte, 2 dagers konferanse, workshop eller kurs, så kan vi hjelpe deg. Alle våre møterom er utstyrt med nødvendige tekniske hjelpemidler. De har sjel og en varm og lys atmosfære.

For dagsmøter tilbyr vi et bredt og smakfullt utvalg av mat. Hvis dere ønsker en konferanse med overnatting så kan vi skreddersy et opplegg etter deres ønsker. Vi hjelper deg gjerne å planlegge et hyggelig eller annerledes opphold, og sørger for at dere blir tatt godt vare på under oppholdet.

Vi har fasiliteter for: 
* Dagsmøte
* Hybrid møte
* Workshop
* Kick off
* Intervjuer
* Kurs 
* Minglefest 
* Fagdag

KURS

Alle våre møterom er utstyrt med nødvendige tekniske hjelpemidler.

MØTEROM

Vi tilbyr 4 møterom for opp til 100 deltagere.

KONFERANSE

For konferanser tilbyr vi et bredt og smakfullt utvalg av mat og overnattingsmuligheter.

LES MER OM

hjemmelaget finnbiff. foto.

Meny

Vi lager 95% av all maten vår selv og henter så mye som mulig av våre råvarer fra lokale leverandører i regionen.

Catering

På Vollan Gjestestue garanterer vi “heimelaga” husmannskost i en koselig atmosfære. Hos oss har det vært servert hjemmelaget mat basert på lokale råvarer helt siden 1948, når Gudrun “Guri” Lydersen overtok eiendommen og startet med kafédrift.

Hotell

ET KOSELIG HOTELL Vi kan tilby flere ulike romtyper, enten det er bare deg eller dere er flere. Våre hotellrom er koslige og moderne. Vi

Selskap

Det er viktig å feire både store og små anledninger, og være sammen med de personene som du er glad i. På Vollan Gjestestue kan vi tilby deg et skreddersydd, varmt og koselig selskap for alle anledninger.