Ekte tradisjonell husmannskost siden 1948.

 

Kafe

I kafeen vår får man servert or`ntlig, heimelaga, ujålete husmannskost med en moderne vri.

Vi lager 95% av all maten vår selv og prøver så god det lar seg gjøre å hente råvarer fra lokale leverandører rundt omkring i regionen. Blandt annet får vi lammekjøtt fra Hamnvåg Lam i Malangen, fetaost fra Bomstad Gård i Nordkjosbotn, og mandelpotet og boknatorsk fra Kåre Frydenlund i Storfjord.

Kafeen åpnet sine dører første gang 4. Juli 1948. I dag er Vollan Gjestestue drevet av 3. generasjon Lydersen i samme stil som da vi først åpnet dørene.

Menyen vil variere ut fra tilgang på råvarer og sesong. Det vil også være forbehold om utsolgte produkter.

 

Reisegrupper

Vi har stor suksess med både store og små reisegrupper. Vi dekker opp bord til dere og lager maten klar til dere kommer, slik at dere er garantert kjapp servering. Vi har plass til alt fra små til store grupper og har også gratis parkering og rikelig med toaletter på huset.

Under ser du noen av våre gode tilbud for reisegrupper.

Reisegruppe Meny

 

Selskap

Har dere en utfordring, gi den til oss. Vi kan tilby spennende og kreative løsninger.

Våre selskapslokaler rommer alt fra 10-90 personer de har en lun atmosfære og noe hjemmekoselig over seg. Maten som serveres er or`ntlig husmannskost med en ujålete og moderne vri. Her kan du velge mellom alt fra middagsbuffeter til koldtbord og 4 retters middager.

Selskapsmeny

Det er ikke alle anledninger som er like hyggelige, men vi har muligheten til å være tilstedet også i disse. Se her for mer informasjon om bevertning til begravelser.  

Bevertning Begravelser

 

Kjellerstua Bar

For mer informasjon om hva som skjer, se her.

Ka skjer?

 

Cookies